" I'am only one, but I am one. I cannot do everything, but I can do something. And I will not let what I cannot do interfere with what I can do." Citaat: Everett Hale

NGO's

Voor maatschappelijke organisaties veranderd de wereld met grote snelheid. Traditionele geldstromen vanuit overheid en donateurs drogen op en ook het publiek wordt steeds kritischer in hun keuze welke organisaties steun verdienen.

Tegelijkertijd zoeken mensen steeds meer naar zingeving in werk en privé. Het verlangen om ‘ergens bij te horen’ lijkt nog nooit zo groot te zijn geweest als reactie op de individualisering die jarenlang heeft plaatsgevonden. Maar als kritische goed geïnformeerde consumenten willen we wel kunnen kiezen welke organisaties onze steun en aandacht verdienen. Er zijn teveel mogelijkheden om daar lichtzinnig mee om te gaan.

A&A Projecten helpt NGO’s graag om (fondsenwervende) acties en activiteiten zodanig vorm te geven dat ze optimaal passen bij de doelgroep. Wat wij kunnen doen is:

  • Advies op maat hoe uw achterban te activeren om in actie te komen voor uw organisatie.
  • Wij adviseren niet alleen over activerende en fondsenwervende evenementen die passen bij uw doelgroep. Wij produceren dit evenement ook exclusief voor u en participeren eventueel risicodragend in projecten.
  • Wij helpen u om een bestaand evenement zodanig te koppelen aan uw organisatie dat ook de event organisator en de deelnemers daar meerwaarde in zien.
  • Wij bouwen een digitaal actieplatform voor uw evenement.

Neem contact op voor een gesprek over de vele mogelijkheden.